tisdag idag

Mitt liv har blivit ganska konstigt. På helgerna sitter jag mest hemma med mamsen & papsen och ser på dansbandskampen. Eller så hänger jag med min lillebror. På kvällarna alltså. På dagarna har jag mera att göra. Och inne i veckorna! Då är jag busy mest hela tiden. Hinner knappt äta, sova eller städa. Ja, så ser mitt liv ut nuförtiden.

Nu sitter jag här i datasalen och försöker få fart på mitt skrivande. Det är så mycket som ska göras så jag vet inte var jag ska börja. Jag gillar inte den känslan. Det känns övermäktigt. Samtidigt vet jag ju att det egentligen inte betyder någonting. Inget viktigt alls. Inget av evighetsvärde. Inte vill jag att en sådan struntsak ska få påverka mig och tynga ner mig i skiten. Nepp.

Annsfi har kommit på det

Yes, nu kan jag också publicera flera bilder efter varann i samma inlägg. Äntligen! Det tog lite tid men det lossnade till slut. Bilderna är uttryck för hur jag skulle vilja att det såg ut när jag tittar ut genom fönstret, åtminstone i december. Ser ni hur tjocka snökarmarna är på andra bilden?

En bra dag har jag haft. Eller jag har mest pluggat faktiskt. Men min lillasyster har bakat och bidragit till en hemtrevlig atmosfär i vår lilla lya. Skönt att nån av oss har tid med sånt.

spontant

Nu tänkte jag bara skriva något spontant hit. Hade en sån fin kurskväll. Kursen jag går heter "den smittande tron" och det är kanske inte så svårt att lista ut vad den handlar om. Faktiskt nyttigt att få praktiska tips om hur man kan dela med sig av sin tro och dessutom lära sig mer om sig själv och sin egen stil. Får ni chans att gå den kan ni gott göra det.

Det blev ingen bild idag. Kanske nästa gång.

Diana och jagEn till bild från resan. Madame Tussauds var en upplevelse i sig. Trångt och förvirrande. Ibland visste man knappt vem som var vaxdocka och vem som var äkta. Och jo, visst liknade en del av dockorna orginalen jättemycket. Men definitivt inte alla. Och så blev jag lite besviken på att Michael Jackson inte fanns med där mera.

Diana var i alla fall rätt lik. Och lång.

Jag är trött så nu vill jag sova. Har haft lite problem att få tag i sömnen de senaste nätterna. Hoppas jag somnar snabbt den här natten.

Btw, jag ska på Carola-konsert i december! Något att se fram emot!

RSS 2.0