födelsedagsbarnetUrsäkta den suddiga bilden, men jag hittade ingen normal bild på födelsedagsbarnet. Det är alltså min lillebror som fyller 18 idag. Grattis! Minstingen har blivit myndig. Hela barnaskaran känns så vuxen mitt i allt. Men ja, åldern är ju som bekant bara en siffra.

Nu börjar jag bli trött på att översätta långa texter. Tror bestämt att jag tar lite ledigt i eftermiddag och besöker en loppis eller två. Ja, så får det bli.

Trevlig onsdag!

för er med vårspring i benaDetta får mig bara att vilja springa ut i skogen och omfamna våren. Ta tag i den. Om jag bara kunde.

ett minne blottDenna bild tog min syster på min födelsedag. Då hade jag bara haft ortosen på benet i en dag. Känns längesen redan, men skönt att ha sluppit den hur som helst. Den var klumpig och tung och så drog den ner byxorna. Inte helt ner då men. Nu är den tillsammans med kryckorna ett minne blott.

Det är onsdag och jag har redan haft veckans sista föreläsning. Jag har med andra ord tagit helg redan. Känns finfint. Firade med att gå på loppis, kom hem med en klänning och ett bälte. Och så köpte jag ansiktsrengöring av märket Rosen Serien (dock inte på loppis). Sånt har jag unnat mig idag. Ikväll blir det filmkväll.

röda gummistövlarJust nu drömmer jag om röda gummistövlar i äkta Lotta-på-Bråkmakargatan-stil. Klarröda och söta ska de va. Hittade ett billigt par i en butik igår, men jag vet ändå inte. Kan man köpa ett par gummistövlar som är en storlek mindre än vad man brukar ha? Med ullsockor kändes det aningen trångt, men utan gick det nog. Äsch, jag måste fundera ännu. Kanske man borde satsa lite mera och se till så man får ett par i rätt storlek och med bättre kvalitet. Antagligen är det förnuftigast. Men utseendemässigt var de precis som jag vill att de ska se ut. Ja, Lotta är min stilikon just nu.

Håhåj, va jag har hunnit med mycket idag. Känns ganska bra då klockan är 10 på morgonen och man redan har hunnit sjunga för och fira ett födelsedagsbarn, äta en lååång och god frukost, samt umgås med vänner. Men när jag kom hem var jag nog tvungen att krypa tillbaks under täcket en stund. Det var lite väl magstarkt för mig att stiga upp kl 6.

Nu har jag liti svårt att sita stili.

det var den påsken det

Nu är påsken slut. Fast jag hörde faktiskt på radion igår, att påsken egentligen varar från söndag till söndag. Alltså från påsksöndagen till följande söndag. Kallas typ påskoktaven. Så med andra ord är vi mitt uppe i påskfirandet. Man får äta memma och påskägg ett litet tag till. Jag skulle kunna leva på memma och vaniljglass. I'm telling you.

Ser ut att bli fint idag igen. Härliga tider. Jag har just skrivit en tent som verkligen inte gick bra, men glad är jag ändå. Har ledigt resten av veckan. Förutom lite hemarbeten. Så nu känns det ganska fint. Jag ska belöna mig med många avsnitt O.C. och kanske en promenad. Om mitt knä håller. Det är lite olika från dag till dag förstår ni. Ibland haltar jag så svårt att jag tror att jag aldrig kommer att kunna gå normalt igen, medan jag vissa dagar nästan kan springa litegrann. Men försiktigt tar jag det hur som helst.

Jag ska snart belöna mig med mat, kanske fisk. Får se.


In Christ Alone

Just nu kan jag inte få nog av detta klipp. Vackert, mäktigt och berörande. Så fint så man kan gråta.


det kurrar i magen

  

Madickens värld är den finaste idyllen som finns. Så vill jag leva och bo. På Junibacken. Nära till vattnet så att man kan fara på utflykt med båten en vacker sommardag. Men också nära till en mysig småstad dit man kan gå när man vill handla karameller eller göra andra ärenden. Vilken unge skulle inte vilja växa upp där.

Nu är jag så hungrig så jag tror att jag ska gå av. Senast jag var så här hungrig var nog i högstadiet. Då kurrade magen var och varannan dag. Minns att jag tyckte det var hemskt. Sen när man väl slapp på lunch så var det allt som oftast afrikansk köttgryta eller liknande på menyn och då valde man hellre att leva på 2 knäckebröd och lite sallad. Inte konstigt att man var mycket klenare då.


RSS 2.0