voilá!

Nu kan jag länka till höger och vänster hur mycket jag vill. Se där, jag sa ju att jag skulle lära mig. Det går sakta men säkert framåt.

Såå. Nu vill jag bara säga: Tack igen Maria för att du länkade till min lilla blogg (det lever jag ännu på)!
Och där har ni beviset. Hoppas länken fungerar nu då.


a breeze of summer

måste prova hur det går till att lägga upp bilder.tidsbrist

Om jag inte hade exakt 23 sidor som jag verkligen måste läsa nu, så skulle jag skriva något mycket mer intressant här. Eventuellt skulle jag också slänga upp en bild från i somras eller nåt. Men dygnet har fortfarande bara 24 timmar.

Tack Maria för att du är så snäll och länkar till min blogg! Det gjorde ju min dag. Nu kan jag tyvärr inte länka tillbaks så där snyggt så att man bara kan klicka på namnet, för det kan jag faktiskt inte ännu. Inte ens det. Men snart ska jag lära mig.

Ikväll har jag och syster hälsat på min vän A (jättebloggaktigt att skriva så här, hih). Så sköönt att bara hänga.

Men nu -> läsning.


mysdagDet är så härligt att vakna och inse att det är fredag. Då är både jag och min syster lediga, vilket betyder att vi kan äta en lång och god frukost tillsammans. Det är en ordentlig start på dagen. Man får vakna i lugn och ro och behöver inte stressäta frukosten. Lyyyx!

Idag kommer mamma & pappa hit. Blir trevligt. Jag slipper hem med dem sen ikväll. Syster kommer först imorgon.
Det känns ganska längesen jag har varit hemma nu. Men det har varit så jätteskönt att vara här i Vasa i två veckor, så det ska jag nog börja vara oftare. Men idag känns det bra att komma hem till fälten och skogarna, som på bilden ungefär. Inte för att vi bor mitt i skogen, men det låter så mycket finare. På landet bor vi i alla fall.

Nu ska jag fara och inhandla lite vårdande balsam för mitt hår. Det är slut med schampo, jag satsar på balsammetoden!

rosaJag bjuder på en bild idag också. Lite oskarp, men ack så fin rosa färg.

onsdagkväll

Min bloggstatistik är lite deprimerande, men det kanske inte spelar så stor roll. Jag får skylla mig själv lite också, för det är inte många som vet att jag skriver blogg överhuvudtaget. Jag uppdaterar inte så väldans ofta heller, sorry.

Nu är det onsdagkväll och jag sitter här med min tekopp. Ensam i en lägenhet. Min syster är ute på galej och jag sitter hemma med benvärk. Men jag klagar inte. Det är riktigt gemytligt faktiskt.

Inser nu att jag verkligen inte hade något vettigt att komma med idag. Jag ska nog krypa under täcket snart.

dötid

Så är man då tillbaks, här i bibban sitter jag nu igen. På ett sätt så självklart, som att de dryga 4 senaste veckorna inte alls existerat. Nu har jag håltimme, så därför sitter jag här. Ingen vits att gå hem för endast 2 timmar. Inga läxor har jag att göra heller. Det är bara att sitta och vänta. Dötid.

Det jag väntar på är att kursen Culture, History and Identity ska börja. Hoppas det är värt att vänta på.

Tjingeling!

slut på lallandetOj, vilket lov jag har haft. Det är inte varje år man har en månad jullov. Det känns riktigt konstigt att man måste börja åstadkomma något nu igen. Arbeten, föredrag, tenter. Studiepoängen ska börja rulla in. Men verkligheten börjar väl landa så småningom. Så länge jag är hem-hemma är jag som i en skyddad sfär dit ingen press kan nå mig. Trots det ser jag jättemycket fram emot att börja bo i Vasa igen!


Jullovet har som sagt varit långt. Mycket filmtittande, släktbesök och jobb. Mest jobb faktiskt. Är man pälsfarmardotter slipper man inte undan så lätt, speciellt inte mitt i "pälsantiin". Vi brukar säga att det är vår familjs sätt att umgås, för man hinner prata mycket när alla arbetar flera timmar i samma rum. Mycket skratt och skojande blir det. Vi förenar verkligen nytta med nöje. Men nu känner jag att jag har nått en punkt då jag inte vill se rävskinn på ett tag, och då passar det ju ypperligt att börja studera igen. Just bring it on!


RSS 2.0