you're so beautiful it hurts

Nu har jag äntligen kommit på vilken film repliken "you're so beautiful it hurts" finns med i. Har haft repliken i huvudet så länge, men jag har för mitt liv inte kommit på vilken film den är med i. Det har stört mig till tusen kan jag säga. Var tvungen att fråga upp det på festen igår, men ingen visste. Nu vet jag! Tack vare att Google finns. Vet ni svaret? Jo, det är ju Pearl Harbor förstås! Rafe säger det till Evelyn vid ett tillfälle varpå hon svarar "it's your nose that hurts". Därefter säger Rafe "no, I think it's my heart". Romantiskt värre.

Stockholm och domsöndagen

Nu är jag hemma igen efter en skön, mysig, kul och välförtjänt helg i Stockholm. Så skönt att bara vara. Bara göra kula saker en hel helg. Och att återförenas med sin bästis sen sjuan. Ja, ni fattar. Vi var t.o.m. på gudstjänst (högmässa) på söndagen. Sen när vi satt där i kyrkbänken insåg vi att det var domsöndagen, dvs. den söndag då det brukar vara minst folk i kyrkan. Det var längesen någon av oss hade varit på en vanlig hederlig gudstjänst och så väljer vi att fara på domsöndagen. Haha, lite komiskt var det nog. Men! Det var jättebra!! Så inget ont om domsöndagen.

Nu ska jag spela lite flöjt faktiskt.

Stockholm calling

Snart, snart bär det av till Stockholm igen. På torsdag närmare bestämt. Nu gäller det bara att o-r-k-a skriva det som ska skrivas innan det. Det är bara det att jag vet inte om jag orkar. Seriöst. Det står stilla.

Idag har jag i alla fall beställt 5 nya filmer. Så många har jag nog aldrig beställt på en gång förr.

världens finaste

Jag tror jag har hittat världens finaste youtube-video. Jag fick sådan vårlängtan när jag såg den så ni anar inte. Det är samma låt som i förra inlägget (soundtracket till The Holiday) men den här videon passar så otroligt bra till musiken. Underbart. Ni kan skippa den där förra och bara titta på den här istället. Se och njut!


the soundtrack of todayDet här är mitt favorit-soundtrack just nu. Såg filmen i fredags och själva filmen är faktiskt också en favorit.

Green eyesDefinitivt en av Coldplays bättre låtar.

Nu är föredraget över och det gick helt okej. Det firas ikväll med bio (This is it) och slappande.

veckans projektPå onsdag ska jag ha ett föredrag på tyska om denna dam. Ganska roligt tema, har ju valt det själv så. Men det är ju så svårt också att välja vad man ska ta med. Hon hann med så mycket under sitt 90-åriga liv.

RSS 2.0