let's lindy hop

Söndagar innebär Lindy hop. Kom just därifrån och det är alltid samma känsla efteråt. Pure happiness. Lindy hop och dans i allmänhet rekommenderas verkligen till alla deppiga själar därute. Ingen äckeldans utan lekfull, rolig dans. Det hjälper mot stress också. Man känner sig både lugn och glad efteråt.

Nu sitter jag och lyssnar på Anna Järvinen och funtsar om man skulle ta och gå på hennes konsert här i Vasa i alla fall. Hon är skön, gillar hennes röst. Men 25 euro är pengar det också. Igår beställde jag dessutom biljett till Svinalängorna så det känns som att jag strör pengar omkring mig. Samtidigt har jag länge velat gå på en sånhär typ av konsert, ja det har jag. Helst Sophie Zelmani då, men Anna Järvinen gör jättehärlig musik hon med. Jag vill, jag vill.

lördag var det här

Min första helg i Vasa nu då. Igårkväll valde jag att titta på Breakfast at Tiffany's med mig själv som sällskap. Jag har inte sett så många filmer från 60-talet så det var intressant. Den var jättesöt. Men som det ju är med gamla filmer så går det lite väl långsamt ibland, så där så man börjar snegla på klockan. Eller jag vet inte, kanske det är bara jag?

En annan film som jag har sett denna vecka är The Reader och den tycker jag att alla kan ta och hyra. Intressant handling, men det bästa är nog ändå Kate Winslet. Alla filmer som hon är med i är bra.


warning

Köp inte kaffefilter från minimani. Inte den billigaste sorten. Vad som helst annat kan man köpa där, men kaffefiltren är enbart.. crap! Värdelösa helt enkelt. Nu tog jag nog i ordentligt. Men jag måste ju ta mitt ansvar och varna allmänheten. Now you know.

credo och jagImorse fick jag sån lust att höra på Carolas credo-skiva. Så då gjorde jag det. Det var fint. Denna skiva förknippar jag starkt med sensommar/höst och rippiläger, faktiskt. Men inte mitt eget då, utan det första lägret som jag var hjälpledare på. Det var också fint.

uppdatering från vår nya lya

Nu sitter jag i mitt nya rum i vår nya lägenhet. Jag har endast 2 möbler i mitt rum; en säng och en soffa. Tapeterna är ganska slitna. Lägenheten var överlag ganska ostädad när vi flyttade in. Köket är litet och ganska gammalt. Men! Jag trivs! Så otroligt bra. Det känns som hemma! Vi är så nöjda och bara myser.

Jahapp, annars så har jag ganska svårt att slita mig från boken jag läser just nu; Tusen strålande solar av Khaled Hosseini. Den är så spännande nu att jag dör. Vill bara fortsätta läsa, samtidigt som jag inte vill att den ska ta slut.

Kort sagt; jag har det ganska bra nu.

RSS 2.0