efter-resan-inläggNu har jag varit hemma flera dagar redan. Eller ok, tre. England var skoj, men det bästa var att träffa Mia. På bilden besöker vi National Space Centre i Leicester. Vi var förstås ute efter en annorlunda upplevelse och då brukar vi hamna på väldigt otippade ställen. Mest for vi dit för att de hade en 3D-visning om stjärnor. Sådant uppskattas.

Shoppa gjorde jag knappt alls. Bara litegrann i London. Det blev en handväska från en secondhand-butik, men inte så mycket mer. Inte sörjer jag för det.

Jag ska hem i helgen och det ska bli så skönt. Längtar till skogen faktiskt.

gamla tider och nya tiderFör ett år sedan befann jag mig här, i soliga Israel. Den resan betydde mycket. Tänker ofta tillbaka dit och ibland saknar jag landet jättemycket. Israel är ju det häftigaste och mest intressanta landet man kan åka till.

I övermorgon bär det istället av till England. Hurra! Jag längtar så. Men det är nog lite pirrigt. Gå omkring i London all by myself en hel dag blir helt klart en utmaning. Men någon överlevnadsinstinkt har jag väl.

Men före jag helt kan slappna av har jag en tent att läsa till. Imorgon är det över. Om det går bra.

Peace.

Idag...

...längtar jag till England. Oh yes!
...har jag på mig mina höga byxor. De är ganska spända och gör att jag blir fortare mätt.
...har jag läst till tent. *puh*
...har jag druckit en kopp kaffe. Gott!
...har jag lunchat med lillasyster. Fint!
...skiner solen på mig. Underbart!
...har jag haft föreläsning i tysk litteratur. Faktiskt lite intressant!
...ska jag på Lutski. Det blir bra!
...har jag fått en gratis pätkis. Tack posthuset!
...är mitt hår rent. Skööönt!
...är jag trött. Lite tröttare än vanligt.

husfeberFörra helgen hade S födelsedags-tjejkväll i sitt nya hem. Det var i sanning ett av de mysigaste (och personligaste) husen jag har varit till. Blev så totalt förälskad så jag var tvungen att fotografera varje rum. Det var gammaldags och väldigt, väldigt charmigt. Ett riktigt retrohus. Me like.

Förresten, hur gör man om man vill publicera flera bilder i ett inlägg? Jag lyckas inte få till det.

fredag hela veckan

Jag har förslappat mig, förlåt. Förstår att det är många som lider där ute. Försök håll till godo då det uppstår en torrperiod, även om jag förstår att ni har svårt att leva utan mina ack så intressanta blogginlägg. Jag ska skärpa mig.

Oh well, livet rullar på här. Det är ofta helg här i Vasa. Nästan varannan dag känns det som. Lite som "fredag hela veckan". Tv-programmet alltså.

Tja, jag tackar för mig.

dålig egenskapÅh, vad kul me besök! Har knappt haft någon hit till lägenheten ännu och ikväll fick jag hela 2 vänner på besök. Vänner gör ju en lägenhet mera hemtrevlig. Ni får ta och komma hit oftare! Men jag är så dålig på att bjuda. Det borde jag ändra på. En dålig egenskap är det.

Imorgon vallfärdar jag åter till hemorten. Undrar vad som sker där. Inte så mycket kanske. Men det är det som är tjusningen med att åka dit.

Nu måste jag bums i säng.

RSS 2.0