uninspiredVilken grå måndag. Jag vill bara göra något kul, men jag måste hålla mig fokuserad. Mycket ska bli gjort denna vecka. Har jag bestämt.

Meen, på fredag ska jag vara hårmodell! Jo-o, mitt hår ska färgas. Med 2 färger. Så det får bli belöningen efter denna veckas slit. Hoppas det blir bra. Har ju lite tänkt att det är dags för förändring. Jag har ju kört på mitt blonda ganska länge. Men får se vad jag vågar, jag tycker ändå att jag passar bättre i ljust än mörkt.

Detta fick ni från mig idag. Adjö.


landet, tackÄnnu en helg återvänder jag till hem till landet. Det ska bli gott med lite lugn och ro, och skog! Fast lite blandade känslor är det ändå, för det är så skönt att vara i Vasa på helger också. Man behöver inte rätta sig efter 5 andra familjemedlemmar. Fast denna helg borde det bara vara 4 att rätta sig efter. Så det ska väl gå an.


bara undrar

Vågar man skicka ännu ett mail åt en lärare som svarade med STORA BOKSTÄVER på mitt senaste mail? Jag bara undrar.

smelly cat, smelly cat...

Jag har i princip aldrig sett på Friends förrän nu. Visst har jag sett något avsnitt någon gång, men inte så att jag har följt med serien. Nu är jag och syrran inne på andra säsongen, och jaa, det som andra skrattade åt för 15 år sedan är nu det roligaste vi vet. Smelly cat, smelly cat... Hahahaa! Ok, lite tråkigt är det ju att skratta åt samma saker som precis alla andra, men vad kan man då det bara är helt genialiskt roligt?

En pinsam grej förresten. Har ni någon gång speglat er i ett bilfönster och efter ett tag märkt att det faktiskt sitter någon i bilen? Det har jag. Fåfäng som jag är.

waking up with jepokryddona

Om jag behöver muntras upp så brukar jag lyssna på jepokryddona. Folkmusik, inget går ju upp mot det egentligen. Jag brukar dansa lite och känna mig så där äkta österbottnisk. Det är härligt! Åotråolit råolit.

Just nu sitter jag och funtsar på en forskningsplan. Huj va det låter avancerat och svårt, får lite prestationsångest. Hur ska man klara av att skriva en sån egentligen? Inte jag. Men så tänker man väl om allt som är nytt och har ett främmande namn. Det gör jag i alla fall. Det brukar nog ordna sig till slut.

Ikväll far jag hem för imorgon ska jag faktiskt till tandläkaren. Då kommer domen om har bra man har skött sig. Jaiks!

så fel det kan bliVilken ska jag satsa på tycker ni? haha Jag ser utomjordisk ut på de två översta bilderna. Den sista frisyren ser skitcool ut på Audrey Tautou, men det liksom skriker tant om jag skulle ha den. Liiite grå ansiktsfärg jag har.

RSS 2.0